تبلیغات در مدیانیوز

 
راهنمای آنلاین روزنامه‌نگاران
 
دوره‌های دانشگاهی رسانه و ارتباطات
 

--------------------------------------------
mevlana rumi
Jalaluddin Mohammad (Rumi), the Persian Sufi poet and Mystic
--------------------------------------------
مطالعات فرهنگی و رسانه‌ای
مطالعات فرهنگی، مطالعات رسانه‌ای، مطالعات ارتباطی
--------------------------------------------

 

آخرین اخبار


- گوگل ۳۲ نام دامنه را تصاحب کرد
- پرونده اکتا به دیوان دادگستری اروپا ارجاع شد
- اعتراض به خودکشی تعدادی از کارگران اپل در چین
- قوانین تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی
- فناوری‌های تشخیص چهره به کمک تبلیغات می‌آیند
- این هرم وارونه نمی‌ماند: پاسداشت ۴۰ سال روزنامه‌نگاری حسین قندی
- حمله هکرها به بازار بورس آمریکا در حمایت از جنبش وال‌استریت
- رئیس گوگل 1.5 میلیارد دلار سهامش را می‌فروشد
- تولید تبلت ۲۰۰ دلاری توسط ارتش پاکستان
- مایکروسافت چرخه زندگی ویندوزها را طولانی می‌کند

 

گروه خبری: دنیای اینترنت

تاریخ ارسال: سه شنبه، 12 خردادماه 1388  

 

برنامه ‌پیشگیرانه آمریکا علیه جنگ‌های اینترنتی

 
 

بارک اوباما خواهان اقدامات پیشگیرانه علیه جنگ‌های دیجیتالی و جاسوسی از طریق اینترنت است. کاخ سفید با گزینش مسئولی برای امور اینترنت و اختصاص بودجه‌ای چند میلیارد دلاری می‌کوشد، آمریکا را برای چالش‌های آتی آماده سازد. 

 
 

دویچوله - بارک اوباما خواهان اقدامات پیشگیرانه علیه جنگ‌های دیجیتالی و جاسوسی از طریق اینترنت است. کاخ سفید با گزینش مسئولی برای امور اینترنت و اختصاص بودجه‌ای چند میلیارد دلاری می‌کوشد، آمریکا را برای چالش‌های آتی آماده سازد.

با گسترش فن‌آوری کامپیوتری و نفوذ هرچه بیشتر اینترنت و رسانه‌های مدرن در زندگی روزمره، خطر سوءاستفاده از این امکانات جدید نیز افزایش یافته است. جهان ظاهراً مجازی کامپیوتر، که به "فضای سایبر" (Cyberspace) معروف است، هرچه بیشتر شکلی ملموس به خود می‌گیرد و بدل به واقعیتی تعیین‌کننده می‌شود.

وابستگی فزاینده بخش‌های اقتصادی، مالی، نظامی، علمی و غیره، به اینترنت و رسانه‌های ارتباطی جدید، آسیب‌پذیری آنان را نیز دو چندان کرده است.

نظارت و حفاظت از جهان مجازی کامپیوتر و شبکه ارتباطی اینترنت، یکی از پهنه‌های مهم در رقابت میان قدرت‌های جهانی است.

وابستگی گسترده آمریکا به اینترنت

به گفته بارک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا، «ثروت ملی آمریکا در گرو امنیت در فضای سایبر است.» مشکلات کنونی در شبکه ارتباطی اینترنت «چالشی جدی برای اقتصاد و امنیت کشور آمریکا» به حساب می‌آید.

آمریکای کنونی بدون زیرساخت‌های دیجیتالی تصورناپذیر است. به نظر اوباما «این زیرساخت‌ها، ستون فقرات اقتصاد و توان نظامی آمریکا به شمار می‌آیند.»

میلیون‌ها نفر از شهروندان آمریکایی در زندگی روزانه خود به اینترنت و رسانه‌های مدرن ارتباطی وابسته هستند. در دو سال گذشته، جرم‌های اینترنتی سبب خسارتی بالغ بر هشت میلیارد دلار به مردم آمریکا شده است.

رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به ضرورت نظارت در شبکه ارتباطی اینترنت تاکید کرد، که این اقدامات دولتی سبب سلب آزادی‌ها در اینترنت نخواهد شد. اوباما در همین زمینه به تهدید‌های گروه تروریستی القاعده مبنی بر حملات اینترنتی به کشور آمریکا اشاره کرد.

به گفته مقامات آمریکایی، تصمیمات و راهکارهای حفاظتی جدید در اینترنت، درصدد کنترل شهروندان و مصرف‌کنندگان خصوصی رسانه‌های ارتباطی نیست. بارک اوباما در این باره گفت: « دولت آمریکا از حقوق شهروندان وشأن آنان پشتیبانی و محافظت خواهد کرد.»

دولت آمریکا مبنا و اهداف خود برای تامین امنیت در شبکه ارتباطی را در روز جمعه (۲۹ مه) در برنامه‌ای چهل صفحه‌ای منتشر کرد. مسئول اصلی برای نظارت بر امور اینترنتی در هفته آینده معرفی خواهد شد.

تدارک آمریکا برای "جنگ سایبر"

به گفته نیویورک تایمز، وزارت دفاع آمریکا نیز درصدد ایجاد ستادی برای مقابله با حملات اینترنتی است. این ستاد نه تنها وظیفه جلوگیری از یک «جنگ سایبر» (Cyberwar) علیه آمریکا را دارد، بلکه تدارک یک جنگ سایبر علیه دشمنان احتمالی آمریکا را نیز برعهده خواهد گرفت.

جنگ سایبر، اصطلاحی برای حملات هدفمند و هم‌جانبه به سیستم‌های دیجیتالی نظامی از طریق شبکه ارتباطی اینترنت است.

در جنگ سایبر، مهاجمان می‌کوشند سیستم‌های جنگی دشمن را از کار بیاندازند. بطور مثال با ایجاد اختلال در سامانه‌های انرژی و شبکه کامپیوتری، نیروهای نظامی تحرک لازم خود را از دست خواهند داد.

در جنگ گرجستان و روسیه، همزمان با تبادل آتش در جهان واقعی، حملات گسترده‌ای برای از کارانداختن تارنماهای دولت گرجستان صورت گرفت.

اوباما پیشتر، در زمان قدرت‌گیری در کاخ سفید، دستور نظارت بر فعالیت‌های اینترنتی دولت آمریکا را داده بود. این نظارت در هماهنگی با تصمیمات کنگره این کشور و بخش خصوصی صورت گرفته بود.

به گفته وزارت حفاظت ملی آمریکا، تعداد حملات به شبکه اینترنتی دولت و بخش خصوصی در سال ۲۰۰۵ بالغ بر ۴۰۹۵ مورد بوده، اما در سال ۲۰۰۸، حدود ۷۲۰۶۵ حمله از سوی این وزارت‌خانه ثبت شده است.

دنیس بلر، سرپرست و هماهنگ‌کننده سازمان‌های امنیتی آمریکا، به تازگی در رسانه‌های این کشوراعلام کرد، که خطر جاسوسی اینترنتی می‌تواند بیش از همه، از سوی کشورهایی همچون روسیه و چین ناشی شود.

 
 

ارسال مطلب به:

Cloob del.icio.us  Digg Socializer  
 

 

 

 رسانه‌های جمعی | رسانه‌های اجتماعی | رسانه‌های دیجیتال | رسانه‌های شخصی | روزنامه‌نگاری | علوم ارتباطات | زندگی رسانه‌ای | تبلیغات | سازمان‌های رسانه‌ای | رویدادها

صفحه اول |
راهنمای روزنامه‌نگاران | راهنمای دانشگاه و آموزش | رسانه‌های اجتماعی | برچسب‌ها | پیوندها | نقشه ‌سایت | تبلیغات | درباره ما | RSS

 
 
صفحه اول
رسانه‌های جمعی
رسانه‌های دیجیتال
رسانه‌های شخصی
رسانه‌های اجتماعی
سازمان‌های رسانه‌ای
رویدادهای رسانه‌ای
زندگی رسانه‌ای
علوم ارتباطات
روزنامه‌نگاری
تبلیغات
 
خبرنامه

با وارد کردن ایمیل و مشترک شدن در خبرنامه، مطالب روزانه ارسال می‌شود

 

 

 

 
info-at-medianews.ir Feed Google Plus Twitter Facebook FriendFeed