نامزدهای ریاست جمهوری ایران میکوشند در گروه جوانان با استفاده از وسایل ارتباطی در دسترس مانند یوتوب، فیس بوک و پیامک، پایگاهی پیدا کنند. اما، اینجا واشنگتن 2008(انتخابات آمریکا) نیست؛ اینجا ایران و به تقویم فارسی 1388 است و این نشانه بالا رفتن تب انتخاباتی در کشوری است که روز به روز مدرن تر میشود.
به گزارش قلم نیوز شبکه خبری «ایبیسی»، در گزارشی از روند انتخابات در بخش دانش و فناوری، میرحسین موسوی را در ارائه نظرات خود در فضای مجازی نسبت به سایر نامزدها، پیشرو خوانده است.
«ایبیسی» در این گزارش ویژه خود آورده است: «نامزدهای ریاست جمهوری ایران میکوشند در گروه سنی جوانان کشور با استفاده از وسایل ارتباطی با فناوری پیشرفته و قابل دسترس مانند یوتوب، فیس بوک و پیامک پایگاهی پیدا کنند و در انتخابات پیروز شوند. اما، اینجا واشنگتن 2008(انتخابات آمریکا) نیست. اینجا ایران و به تقویم فارسی 1388 است و این نشانه بالا رفتن تب انتخاباتی در کشوری است که روز به روز مدرن تر میشود.
«از میان نامزدهای ریاست جمهوری میر حسین موسوی مدرنترین است. نبرد انتخاباتی او شامل یک صفحه در فیس بوک و دو دقیقه از زندگی او در یوتوب است که به نقشش در انقلاب، جنگ ایران و عراق و بیست سال غیبت از سیاست پرداخته است. نبرد انتخاباتی موسوی بیشتر از سایرین در فضای اینترنتی دیده میشود. اگر به فیس بوک نگاهی بیاندازیم 1795 نفر دوستان موسوی هستند که بیشتر چهرههای جوان و شادابی به نظر میرسند. این نیروی جوان و تحصیل کرده، بازوی دیجیتالی موسوی در مبارزات انتخاباتی و پیروزی در انتخابات 12 ژوئن است.»