تبلیغات در مدیانیوز

 

آخرین اخبار


- چرا «اکونومیست» نداریم؟
- پشت‌ پرده تجارت «لایک» و «فالو» در ایران
- کتاب جدید: سیاست‌گذاری و مدیریت رسانه
- سه دایره روزنامه‌نگاری بحران
- کتاب جدید: سیاست‌ و رسانه در دموکراسی‌های نو ظهور
- برگزاری کنفرانس بین‌المللی روزنامه‌نگاری، تبلیغات و مطالعات رسانه در تایوان
- برگزاری کنفرانس اروپایی رسانه، ارتباطات و فیلم در انگلیس
- کتاب جدید: دین و مبانی ارتباطات
- رسانه‌هایی که حضورشان در نمایشگاه مطبوعات قطعی شد
- رابطه فیس‌بوک و آژانس‌های جاسوسی آمریکا زیر ذره‌بین اروپا

 

گروه خبری: شبکه‏های اجتماعی

تاریخ ارسال: شنبه، 13 مهرماه 1392  

 

سخنرانان کلیدی همایش بررسی ابعاد شبکه‌های اجتماعی مشخص شدند

 
 

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی گفت: بیش از100 مقاله علمی به همایش تخصصی بررسی ابعاد شبکه‌های اجتماعی که توسط پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود ارسال شده است. 

 
 

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی گفت: بیش از100 مقاله علمی به همایش تخصصی بررسی ابعاد شبکه‌های اجتماعی که توسط پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود ارسال شده است.

به گزارش ایسنا، دکترسعید قاضی مغربی - معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی - با اشاره به برگزاری همایش شبکه‌های اجتماعی توسط پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی گفت: همایش شبکه‌های اجتماعی با تاکید بر مسائل فنی و علوم انسانی برگزار می شود.

او گفت: ابعاد مختلف فنی، اجتماعی، انسانی و امنیتی شبکه‌های اجتماعی از جمله فیسبوک، توئیتر، گوگل پلاس و ... در این همایش بررسی می شود.

وی با تاکید بر بررسی ابعاد شبکه‌های اجتماعی خاطرنشان کرد: این همایش به عنوان نخستین همایش علمی توسط جهاد دانشگاهی، با هدف شناخت زیر ساختها و ابزارهای مدیریت محتوا در شبکههای اجتماعی با محور شبکه‌های اجتماعی و هویت آنها، بررسی تاثیرات شبکههای اجتماعی در ایران و جهان، شبکه‌های اجتماعی و سبک زندگی ایرانی - اسلامی، 20 مهر ماه در سالن اجلاس سران برگزار خواهد شد.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه شبکه‌های اجتماعی مفهوم تازه‌ای نیست که به تازگی مطرح شده باشند افزود: اما مطرح شدن آن به عنوان شبکه‌های اجتماعی مجازی مبتنی بر فناوری اطلاعات، مفهوم جدیدی است که در دهه های اخیر درکشورمان مطرح شده است.

وی ادامه داد: وقتی صحبت از شبکه‌های اجتماعی و سبک زندگی مردم می شود، نحوه تعاملات و گوناگونی روابط مطرح می شود. امروزه اینگونه روابط به سبک آموزش و سبک تعاملات منوط می شود که اینگونه روابط عوض شده است و عمده‌ترین تعاملات در فضای مجازی اتفاق می‌افتد. در این جاست که شبکه اسلامی و الگوی اسلامی مطرح می شود. لازمه رسیدن به این الگو هم آگاهی بخشی به مردم در خصوص امنیت و حریم شخصی و نوع استفاده از این فضای مجازی است.

او از ارسال بیش از 100 مقاله علمی به این همایش خبر داد و افزود: تلاش می شود بیش از سی مقاله علمی در این همایش به صورت سخنرانی ارائه شود.

به گزارش ایسنا از روابط عمومی پژوهشکده ICT جهاد دانشگاهی، سخنرانان کلیدی همایش "بررسی ابعاد شبکه‌های اجتماعی" در جلسه کمیته علمی این همایش مشخص شدند.

جلسه کمیته علمی این همایش با حضور رئیس همایش، دبیر علمی، دبیر اجرایی و سایر دست‌اندرکاران همایش برگزار شد.

در پایان این جلسه آقایان دکتر علوی، وزیر اطلاعات، دکتر واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس نصرالله جهانگرد - معاون فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فاوا؛ دکتر حسام‌الدین آشنا، مشاور فرهنگی رئیس جمهوری به عنوان سخنرانان کلیدی سالن اصلی مشخص شدند.

همچنین مقرر شد دکتر یونس شکرخواه، عضو هیأت علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران (با موضوع رسانه‌های اجتماعی و شبکه های اجتماعی)؛ دکتر سعیدرضا عاملی، عضو هیأت علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران (با موضوع استعمار مجازی) و دکتر علی‌اکبر جلالی، عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت به ترتیب در ابتدای هر میزگرد به عنوان سخنران کلیدی نظرات خود را برای مخاطبان ارائه کنند.

همچنین در جلسه کمیته علمی همایش "بررسی ابعاد شبکه‌های اجتماعی" موضوعات نشست‌های تخصصی این همایش تعیین و تصویب رسید.

بنابر این گزارش مقرر شد: میزگرد "فیسبوک و سایر شبکه‌های اجتماعی مجازی؛ تهدید یا فرصت" با حضور دکتر انتظاری عضو هیأت علمی دانشگاه علامه، دکتر کوثری عضو هیأت علمی دانشگاه تهران، دکتر اسدپور عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و مهندس جهانگرد معاون فناوی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فاوا به عنوان اولین پنل سالن اصلی برگزار گردد.

همچنین میزگرد "شبکه‌های اجتماعی، هویت و سبک زندگی" نیز با حضور دکتر کرمی، دکتر غفاری، دکتر حسام‌الدین آشنا، دکتر حاجیانی، دکتر سید وحید عقیلی، دکتر امیدعلی مسعودی به عنوان پنل دوم سالن اصلی برگزار خواهد شد.

در ادامه برنامه همایش، میزگرد "امنیت و حریم خصوصی در شبکه‌های اجتماعی" با حضور سردار هادیانفر، دکتر رسول جلیلی (عضو هیأت علمی دانشگاه شریف)، دکتر هاشمی گلپایگانی، دکتر زارعی، (سازمان حراست) و سردار طلایی به عنوان پنل اول سالن فرعی و میزگرد "داده کاوی و تحلیل شبکه‌های اجتماعی" با حضور دکتر آنالویی، دکتر هاشمی، دکتر ربیعی و دکتر مینایی نیز به عنوان پنل دوم سالن فرعی برگزار خواهد شد.

بنا بر اعلام روابط عمومی پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی در هر میزگرد سه مقاله مرتبط با موضوع میزگرد ارائه خواهد شد. همچنین تعدادی از ارائه دهندگان مقالات خود را در فضای پوستری ارائه خواهند کرد.

 
 

ارسال مطلب به:

Cloob del.icio.us  Digg    
 

 

 

 رسانه‌های جمعی | رسانه‌های اجتماعی | رسانه‌های دیجیتال | رسانه‌های شخصی | روزنامه‌نگاری | علوم ارتباطات | زندگی رسانه‌ای | تبلیغات | سازمان‌های رسانه‌ای | رویدادها

صفحه اول |
راهنمای روزنامه‌نگاران | راهنمای دانشگاه و آموزش | رسانه‌های اجتماعی | برچسب‌ها | پیوندها | نقشه ‌سایت | تبلیغات | درباره ما | RSS

 
 
صفحه اول
رسانه‌های جمعی
رسانه‌های دیجیتال
رسانه‌های شخصی
رسانه‌های اجتماعی
سازمان‌های رسانه‌ای
رویدادهای رسانه‌ای
زندگی رسانه‌ای
علوم ارتباطات
روزنامه‌نگاری
تبلیغات
 
خبرنامه

با وارد کردن ایمیل و مشترک شدن در خبرنامه، مطالب روزانه ارسال می‌شود

 

 

 

 
info-at-medianews.ir Feed Google Plus Twitter Facebook