خبرگزاری ایرنا - یک پزشک و دستیار تغذیه گفت: خبرنگاران و افرادی که دارای شغل های استرس زا هستند رژیم غذایی مناسبی را انتخاب کنند تا به بیماری دچار نشوند.
محمد مهدی یدالهی موحد در گفتوگو با ایرنا افزود: خبرنگاری از جمله شغل هایی است که ساعت کاری مشخصی ندارد و احتمال دارد که این قشر نسبت به تغذیه خود به دلیل حجم زیاد کارها، بی توجه باشند.
وی بیان داشت: خبرنگاران نباید از مصرف مایعات غافل شوند و روزانه باید بین 8 تا 9 لیوان آب بنوشند.
وی همچنین دریافت ویتامین به ویژه ویتامین های محلول در آب را بسیار ضروری دانست و افزود: سبزیجات و مرکبات سرشار از این نوع ویتامین ها هستند.
یدالهی موحد همچنین مصرف میوه هایی که دارای رنگدانه و آنتی اکسیدان هستند را برای خبرنگاران توصیه کرد و گفت: این نوع میوه ها علاوه بر تامین ویتامین ها باعث شادی و ایجاد نشاط در افراد می شوند.
این متخصص یادآور شد: خبرنگاران باید روزانه چند واحد میوه و سبزی را در سبد مصرفی خود قرار بدهند تا بدن آنها ویتامین های موجود در میوه و سبزی را دریافت کنند.
وی همچنین گفت: تنها ویتامین های A، D،E،K محلول در آب نیستند و سایر ویتامین ها نیز در آب محلول هستند.
یدالهی موحد ادامه داد: شاغلان در حرفه های خبرنگاری و سایر شغل های استرس زا، به دلیل اینکه زمان مشخصی برای صرف غذا ندارند، مصرف دانه های روغنی از جمله انواع بادام، گردو، پسته، فندق و خشکبار را نیز فراموش نکنند.
این پزشک و دستیار تغذیه تاکید کرد: اشخاصی که در شغل های پر استرس مشغول هستند و دارای بیماری های مانند فشار و چربی خون بالا و دیابت نیز می باشند، باید رژیم غذایی مناسب و تحت نظر پزشک متخصص را دنبال کنند تا کمتر آسیب ببینند.