تبلیغات در مدیانیوز

 
راهنمای آنلاین روزنامه‌نگاران
 
دوره‌های دانشگاهی رسانه و ارتباطات
 

--------------------------------------------
mevlana rumi
Jalaluddin Mohammad (Rumi), the Persian Sufi poet and Mystic
--------------------------------------------
مطالعات فرهنگی و رسانه‌ای
مطالعات فرهنگی، مطالعات رسانه‌ای، مطالعات ارتباطی
--------------------------------------------

 

آخرین اخبار


- گوگل ۳۲ نام دامنه را تصاحب کرد
- پرونده اکتا به دیوان دادگستری اروپا ارجاع شد
- اعتراض به خودکشی تعدادی از کارگران اپل در چین
- قوانین تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی
- فناوری‌های تشخیص چهره به کمک تبلیغات می‌آیند
- این هرم وارونه نمی‌ماند: پاسداشت ۴۰ سال روزنامه‌نگاری حسین قندی
- حمله هکرها به بازار بورس آمریکا در حمایت از جنبش وال‌استریت
- رئیس گوگل 1.5 میلیارد دلار سهامش را می‌فروشد
- تولید تبلت ۲۰۰ دلاری توسط ارتش پاکستان
- مایکروسافت چرخه زندگی ویندوزها را طولانی می‌کند

 

گروه خبری: سخت‌افزار

تاریخ ارسال: جمعه، 26 فروردینماه 1390  

 

آینده‌ی تلویزیون در دست آی‌.پد و دیگر تبلت‌ها؟

 
 

بر اساس نظرسنجی "گوگل" بسیاری از کاربران تبلت‌ها زمان‌کم‌تری را صرف تماشای تلویزیون می‌کنند. تحلیل‌گران می‌گویند که فراگیر شدن استفاده از تبلت‌ها چالشی مهم بر سر راه تلویزیون است.  

 
 

دویچوله، مریم میرزا - بر اساس نظرسنجی "گوگل" بسیاری از کاربران تبلت‌ها زمان‌کم‌تری را صرف تماشای تلویزیون می‌کنند. تحلیل‌گران می‌گویند که فراگیر شدن استفاده از تبلت‌ها چالشی مهم بر سر راه تلویزیون است.

بسیاری از کاربران تکنولوژی‌های جدید بر این عقیده هستند که افزایش باورنکردنی تعداد آی‌پد و رقابت عجیب برای تولید دیگر تبلت‌ها، در نحوه استفاده از کامپیوتر و لپ‌تاپ نیز تغییرات اساسی پدید خواهد آورد. آیا به همین نسبت هستند کسانی که اعتقاد داشته باشند که تبلت‌ها برای مغلوب کردن و به حاشیه راندن تلویزیون آمده‌اند؟ نظرسنجی اخیر کمپانی "گوگل" نشان می‌دهد که چنین گزاره‌ای می‌تواند درست باشد و چنین اتفاقی احتمالا در آینده نزدیک رخ خواهد داد.

گوگل نظرسنجی‌خود را با مشارکت بیش از یک میلیون و چهار صد هزار کاربر تبلت‌انجام داده است. بر اساس این نظرسنجی مشخص می‌شود که ۶۸ درصد کاربران تبلت‌ها، حداقل یک ساعت در روز را به استفاده از تبلت خود اختصاص می‌دهند. همچنین ۷۷ درصد پاسخ‌دهندگان به نظرسنجی گوگل، عنوان کرده‌اند که پس از شروع استفاده از تبلت، استفاده‌ی آن‌ها از کامپیوتر یا لپ‌تاپ‌شان کاهش یافته است.

اما مهم‌تر از همه شاید این باشد که یک سوم شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی اعلام کرده‌اند که میزان استفاده‌ی آن‌ها از تبلت‌هایشان بیش‌تر از مدت زمانی‌ست که صرف تماشای تلویزیون می‌کنند.

تبلت‌ها و تاثیر بر مفهوم "محتوا"

حدود یک ماه پیش بود که استیو جابز، مدیر عامل شرکت "اپل"، به رغم بیماری در مراسم رونمایی آی‌پد ۲ حاضر شد. او آن زمان اعلام کرد که با وجود مرخصی استعلاجی‌ای که در آن به سر می‌برده، در مراسم حاضر شده تا چنین رویدادی را از دست ندهد، رویداد معرفی آی‌پد ۲ به دنیای رسانه و ارتباطات. استیو جابز سال ۲۰۱۰ را سال آی‌پد نامید.

بیشتر بخوانید: سال ۲۰۱۰ سال آی‌پد

اکنون نظرسنجی "گوگل" مشخص می‌کند نه تنها استیو جابز که مدیر عامل یک کمپانی عظیم و تحول‌ساز در زمینه‌ی تکنولوژی‌های نوین است، که کاربران آی‌پد نیز از تاثیر تبلت‌ها بر زندگی خود آگاه هستند.

"گوگل" می‌گوید انتظار می‌رود که ۱۶۵ میلیون تبلت در دو سال آینده راهی بازار شود. تحلیل‌گران "گوگل" نیز می‌گویند که با ورود این تعداد تبلت به بازار، این انتظار نیز وجود دارد که بر محبوبیت تبلت‌ها افزوده شود و تبلت‌ها بر مفهوم آن‌چه "محتوا" نامیده می‌شود تاثیر بگذارند.

در حال حاضر کاربران آی‌پد و دیگر تبلت‌ها زمان قابل توجهی را صرف استفاده از این ابزار می‌کنند. آن‌ها از تبلت‌ها برای وب‌گردی، جستجوی اطلاعات و بازی استفاده می‌کنند. اما موضوع همان‌طور که در نظرسنجی "گوگل" نیز مشخص است می‌تواند این باشد: با فراگیر شدن استفاده از تبلت‌ها، چه سرانجامی برای رادیو و خصوصاَ تلویزیون وجود خواهد داشت؟ آیا تبلت‌ها برای کشتن ابزاری به نام تلویزیون آمده‌اند؟

یک اپلیکیشن؛ تماشای ۳۰۰ کانال تلویزیونی در آی‌پد

شاهد تغییر در مفهوم محتوا و شیوه استفاده از برنامه‌های تلویزیونی که می‌تواند همان چالش اصلی بر سر راه رسانه‌ای به نام تلویزیون باشد، یک اپلیکیشن تازه وارد به بازار است.

این اپلیکیشن که برای آی‌پد طراحی شده است، "Optimum Live TV" نام دارد که دسترسی به ۳۰۰ کانال زنده‌ی تلویزیونی را از طریق آی‌پد ممکن می‌کند.

بدیهی است که برای استفاده از چنین اپلیکیشنی باید به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشید. این محصول جادویی و انقلابی اپل است که گذشته از صدها هزار اپلیکیشنی که به صورت اختصاصی برای آن نوشته شده، حالا با ارائه اپ‌های جدیدی که می‌تواند به سادگی جایگزین تلویزیون‌های سنتی باشد، رقابتی را آغاز کرده که با در نظر گرفتن شتاب فراگیری آی‌پد در سراسر جهان، می‌توان گفت که پدیده‌ای به نام تلویزیون را با چالش‌های جدی مواجه خواهد کرد.

هیچ کالای الکترونیکی در تاریخ به سرعت آی‌پد فروخته و فراگیر نشده و اگر فروش آن با همین به سرعت پیش برود، به زودی پس از تلویزیون، گوشی‌های هوشمند موبایل و لپ‌تاپ، چهارمین محصول پرمصرف الکترونیک در جهان خواهد بود. محصول پرمصرفی که در مسیر تکامل خود هر سه پدیده دیگر را به چالش می‌کشد و در سیر تکامل آنها هم تاثیرگذار خواهد بود.

 
 

ارسال مطلب به:

Cloob del.icio.us  Digg Socializer  
 

 

 

 رسانه‌های جمعی | رسانه‌های اجتماعی | رسانه‌های دیجیتال | رسانه‌های شخصی | روزنامه‌نگاری | علوم ارتباطات | زندگی رسانه‌ای | تبلیغات | سازمان‌های رسانه‌ای | رویدادها

صفحه اول |
راهنمای روزنامه‌نگاران | راهنمای دانشگاه و آموزش | رسانه‌های اجتماعی | برچسب‌ها | پیوندها | نقشه ‌سایت | تبلیغات | درباره ما | RSS

 
 
صفحه اول
رسانه‌های جمعی
رسانه‌های دیجیتال
رسانه‌های شخصی
رسانه‌های اجتماعی
سازمان‌های رسانه‌ای
رویدادهای رسانه‌ای
زندگی رسانه‌ای
علوم ارتباطات
روزنامه‌نگاری
تبلیغات
 
خبرنامه

با وارد کردن ایمیل و مشترک شدن در خبرنامه، مطالب روزانه ارسال می‌شود

 

 

 

 
info-at-medianews.ir Feed Google Plus Twitter Facebook FriendFeed