تبلیغات در مدیانیوز

 
راهنمای آنلاین روزنامه‌نگاران
 
دوره‌های دانشگاهی رسانه و ارتباطات
 

--------------------------------------------
mevlana rumi
Jalaluddin Mohammad (Rumi), the Persian Sufi poet and Mystic
--------------------------------------------
مطالعات فرهنگی و رسانه‌ای
مطالعات فرهنگی، مطالعات رسانه‌ای، مطالعات ارتباطی
--------------------------------------------

 

آخرین اخبار


- گوگل ۳۲ نام دامنه را تصاحب کرد
- پرونده اکتا به دیوان دادگستری اروپا ارجاع شد
- اعتراض به خودکشی تعدادی از کارگران اپل در چین
- قوانین تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی
- فناوری‌های تشخیص چهره به کمک تبلیغات می‌آیند
- این هرم وارونه نمی‌ماند: پاسداشت ۴۰ سال روزنامه‌نگاری حسین قندی
- حمله هکرها به بازار بورس آمریکا در حمایت از جنبش وال‌استریت
- رئیس گوگل 1.5 میلیارد دلار سهامش را می‌فروشد
- تولید تبلت ۲۰۰ دلاری توسط ارتش پاکستان
- مایکروسافت چرخه زندگی ویندوزها را طولانی می‌کند

 

گروه خبری: جامعه ‌اطلاعاتی

تاریخ ارسال: سه شنبه، 8 تیرماه 1389  

 

اوباما می‌تواند اینترنت را خاموش کند / همه در خطریم!

 
 

سنای آمریکا قانونی را تصویب کرد که به رئیس جمهور آمریکا اختیار می دهد در شرایط اضطراری و به دلایل امنیت ملی اینترنت را خاموش کند اما مایکل وولف کارشناس معروف رسانه می گوید اجرای قانون مضحک "خاموش کردن" ایترنت غیرممکن است.  

 
 

خبرگزاری مهر- سنای آمریکا قانونی را تصویب کرد که به رئیس جمهور آمریکا اختیار می دهد در شرایط اضطراری و به دلایل امنیت ملی اینترنت را خاموش کند اما مایکل وولف کارشناس معروف رسانه می گوید اجرای قانون مضحک "خاموش کردن" ایترنت غیرممکن است.

بر پایه این قانون جدید که "محافظت از فضاهای سایبری همانند یک قانون دارایی ملی" (PCNAA) نام دارد به رئیس جمهور آمریکا این اجازه را می دهد که در موقعیتهای اضطراری "اینترنت" را خاموش کند. این قانون، دو گروه را به شدت نگران کرده است: فعالان "آزادی اینترنت" و لابیهای شرکتهای فناوری. نگرانی گروه اول برای نقض حقوق کاربران و ترس گروه دوم از ضررهای تجاری حتمی است.

"لیبرمن" سناتور دمکرات و حامی این قانون در مقابل واکنشهای منفی شبکه و کارشناسان به این قانون اظهار داشت: "ما نیاز داریم که رئیس جمهور این توانایی را داشته باشد که به یک ارائه دهنده اینترنت بگوید: باید اتصال شبکه آمریکا را از ترافیکی که در شبکه وجود دارد و می تواند امنیت ملی را به خطر بیندازد قطع کند. این مدل درحال حاضر در چین اجرا می شود به طوری که پکن می تواند قسمتهایی از اینترنت خود را در زمان جنگ قطع کند. ما هم باید بتوانیم این کار را انجام دهیم."

روزنامه "لاستمپا" مصاحبه ای مشروح را با "مایکل ولف" روزنامه نگار پیشکسوت و کارشناس "های- تک" مجله تخصصی Wired انجام داد که در ادامه می خوانید:

* روزنامه لاستمپا: شما در مورد این "سوئیچ کشتن اینترنت" چه عقیده ای دارید؟

- ولف: تنها احساسی که دارم این است که نام بسیار مشمئز کننده ای دارد. به نظر من قانون مضحکی است که توسط افرادی ارائه شده که هیچ چیز از فناوری نمی دانند و تنها برپایه اصولی دست نیافتنی آن را ارائه کرده اند.

* می خواهید بگویید که کنگره آمریکا در صورت تصویب این قانون مصوب سنا یک اشتباه بزرگ مرتکب خواهد شد؟

- این قانون مورد حمایت سناتور جوزف لیبرمن است که به طور حتم هیچی از اینترنت و سیستمهای انفورماتیکی نمی داند و به خصوص یکسری از تعصبات عجیب در مورد امنیت ملی دارد. من اطمینان دارم که سیاستمدارانی هستند که حتی نمی فهمند که این قانون به چه معنی است.

* منظورتان چیست؟

- می خواهم بگویم افرادی که دست روی این قانون گذاشته اند توانایی فنی برای درک تفاوتهای تئوری و عملی آن را ندارند و نمی دانند که آیا این قانون قابل اجرا است یا خیر.

* چه خطراتی می تواند خاموشی اینترنت داشته باشد؟

- خودم هم نمی توانم تصور کنم که چه خطراتی می توانند وجود داشته باشند. این اتفاق می تواند به یک سوژه جالب برای ساخت چند فیلم علمی تخیلی تبدیل شود.

* قانونی از این دست چه هزینه هایی می تواند داشته باشد؟

- امکان ارزیابی هزینه های آن وجود ندارد چون اجرای چنین قانونی به معنی به کار گرفتن تعداد نامحدودی از منابع است. پس نمی توان عواقب آن را تخمین زد.

* چند اپراتور می توانند درگیر این قانون شوند؟

- بسیار زیاد. حتی اگر تنها به ارائه دهندگان پهنای باند، تولیدکنندگان نرم افزار، اپرتوارهای تقسیم کننده اینترنت و هزاران کانال شبکه وب فکر کنیم. اما باید بدانیم که واقعا هیچکس نمی تواند این کانالها را کنترل کند. بنابراین این قانون ثمره تخیل واشنگتن است و نمی تواند پراگماتیزمی (فلسفه عملی) در دنیای فناوری داشته باشد.

* برای این قانون چه اتفاقی رخ می دهد؟

- در کنگره خواهد مرد. فکر نمی کنم که در کنگره تصویب شود، چرا که یک مذاکره کمی کاملتر و مشاوره با چند کارشناس کافی است که به آقایان واشنگتن بفهماند که در یک آرمان شهر سیر می کنند!

* و اگر در کنگره تصویب شود چه عواقبی خواهد داشت؟

- مشکل این است که هیچکس عواقب بالقوه اجرای این قانون را نمی تواند محاسبه کند.

* بنابراین همه در خطر هستند؟

- به طور حتم. کافی است به اینترنت فکر کنیم. اسم اینترنت ما "پهنای جهانی وب" است و یک خاموشی مشابه آن چیزی که واشنگتن در جستجوی آن است می تواند در بقیه دنیا نیز اثر داشته باشد.

 
 

ارسال مطلب به:

Cloob del.icio.us  Digg Socializer  
 

 

 

 رسانه‌های جمعی | رسانه‌های اجتماعی | رسانه‌های دیجیتال | رسانه‌های شخصی | روزنامه‌نگاری | علوم ارتباطات | زندگی رسانه‌ای | تبلیغات | سازمان‌های رسانه‌ای | رویدادها

صفحه اول |
راهنمای روزنامه‌نگاران | راهنمای دانشگاه و آموزش | رسانه‌های اجتماعی | برچسب‌ها | پیوندها | نقشه ‌سایت | تبلیغات | درباره ما | RSS

 
 
صفحه اول
رسانه‌های جمعی
رسانه‌های دیجیتال
رسانه‌های شخصی
رسانه‌های اجتماعی
سازمان‌های رسانه‌ای
رویدادهای رسانه‌ای
زندگی رسانه‌ای
علوم ارتباطات
روزنامه‌نگاری
تبلیغات
 
خبرنامه

با وارد کردن ایمیل و مشترک شدن در خبرنامه، مطالب روزانه ارسال می‌شود

 

 

 

 
info-at-medianews.ir Feed Google Plus Twitter Facebook FriendFeed