تبلیغات در مدیانیوز

 
راهنمای آنلاین روزنامه‌نگاران
 
دوره‌های دانشگاهی رسانه و ارتباطات
 

--------------------------------------------
mevlana rumi
Jalaluddin Mohammad (Rumi), the Persian Sufi poet and Mystic
--------------------------------------------
مطالعات فرهنگی و رسانه‌ای
مطالعات فرهنگی، مطالعات رسانه‌ای، مطالعات ارتباطی
--------------------------------------------

 

آخرین اخبار


- گوگل ۳۲ نام دامنه را تصاحب کرد
- پرونده اکتا به دیوان دادگستری اروپا ارجاع شد
- اعتراض به خودکشی تعدادی از کارگران اپل در چین
- قوانین تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی
- فناوری‌های تشخیص چهره به کمک تبلیغات می‌آیند
- این هرم وارونه نمی‌ماند: پاسداشت ۴۰ سال روزنامه‌نگاری حسین قندی
- حمله هکرها به بازار بورس آمریکا در حمایت از جنبش وال‌استریت
- رئیس گوگل 1.5 میلیارد دلار سهامش را می‌فروشد
- تولید تبلت ۲۰۰ دلاری توسط ارتش پاکستان
- مایکروسافت چرخه زندگی ویندوزها را طولانی می‌کند

 

گروه خبری: سخت‌افزار

تاریخ ارسال: چهارشنبه، 9 دیماه 1388  

 

۱۰ دستگاه فن‌آوری برتر دهه گذشته معرفی شدند

 
 

نوآوری در دنیای فن‌آوری هرگز پایان نمی‌گیرد به طوریکه هر روز شاهد ظهور دستگاه‌های جدیدی هستیم که ضمن راحتی استفاده، بهره‌مندی از امکانات زیادی را به همراه می‌آورند.  

 
 

نوآوری در دنیای فن‌آوری هرگز پایان نمی‌گیرد به طوریکه هر روز شاهد ظهور دستگاه‌های جدیدی هستیم که ضمن راحتی استفاده، بهره‌مندی از امکانات زیادی را به همراه می‌آورند.

به گزارش ایسنا، با توجه به فراوانی نوآوری در عرصه دستگاه‌های فن‌آوری، نظرات متفاوتی درباره برتری و تاثیرگذاری آن‌ها وجود دارد اما گزارش حاضر به معرفی برترین دستگاه‌های فن‌آوری دهه گذشته از نگاه وب سایت روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف پرداخته است:

اسلینگ باکس (2005):

اسلینگ باکس دستگاه پخش تلویزیونی است که امکان می‌دهد برنامه‌های تلویزیونی یا فیلم رکوردر ویدیویی شخصی را به یک رایانه در هر کجای دنیا منتقل کنند.

آیفون (2007):

آیفون اپل تجربه تلفن همراه را با صفحه لمسی شیک، راحتی استفاده و امکانات مفید از جمله آی‌پاد توکار و نرم‌افزار مرور اصلاح کرد و استاندارد جدیدی در طراحی گوشی بوجود آورد و همچنین عامل اشتیاق کاربران برای برنامه‌های تلفن همراه از زمان راه‌اندازی فروشگاه آنلاین App Store و به‌دنبال آن دانلود شدن بیش از یک میلیارد برنامه محسوب می‌شود.

نت بوک Eee PC ایسوز (2007):

این دستگاه فوق سبک و قابل حمل که کمتر از 200 پوند قیمت دارد، باور نکردنی به‌نظر می‌رسید و با عرضه آن گرایش نت بوک آغاز شد و مجموعه جدیدی از رایانه‌های قابل حمل ارزان قیمت و کوچک که برای ارسال ایمیل و دسترسی به اینترنت و پردازش اسناد ورد طراحی شده بودند، ظهور یافتند و از آن زمان ده‌ها سازنده با تولید نت بوک وارد این بازار شده‌اند.

فلیپ (2007):

فلیپ نخستین کم‌کوردر جیبی است که فراتر از حد انتظار ظاهر شد و استفاده از آن به‌طور غیرقابل تصوری ساده بود. فلیپ می‌تواند حدود یک ساعت فیلم با کیفیت خوب بگیرد که برای چنین دستگاه کوچکی تعجب‌آور است. اما بهترین ویژگی آن داشتن حافظه USB بود که کاربران را قادر می‌ساخت آن را به‌صورت کشویی از یک طرف کم‌کوردر بیرون کشیده و فورا ویدیو را ویرایش کرده و به وب ارسال کنند. این دستگاه به ابزار منتخب نسل یوتیوب تبدیل شد.

دستگاه ناوبری تام تام گو (2004):

نیاز به استفاده از نقشه تا مدتی نه چندان قبل درصورت رفتن از محلی به محل دیگر موجود بود تا از مشکلاتی مانند گم کردن مسیر یا گیرکردن در ترافیک در امان ماند اما با ورود دستگاه ناوبری ماهواره‌یی این روند تغییر یافت. TomTom Go نخستین دستگاه ناوبری ماهواره‌یی با تولید انبوه بود که مورد توجه افراد با تمامی قابلیت‌های فنی قرار گرفت.

بلک بری (2002):

شاید در آن زمان پی برده نشد اما از راه رسیدن بلک بری به این معنی بود که زندگی هرگز به مانند قبل نخواهد بود. با قابلیت بلک بری در دریافت ایمیل در همه جا، این گوشی به ابزار منتخب بازرگانانی تبدیل شده که دائم در حال سفر بوده و به تماس دائمی با دفتر کارشان نیاز داشتند. اما اتصال دائمی آن به این معنی است که روز کاری هرگز واقعا تمام نشده و افراد انتظار دارند پاسخ ایمیل آن‌ها در هنگام عصر، تعطیلات آخر هفته و حتی در ایام فراغت خانوادگی داده شود، پس تعجبی ندارد که این گوشی برای ماهیت اعتیادآورش به طور مستعار کرک بری نام گرفت.

Wii نینتندو (2006):

کنسول بازی نه‌چندان گران و خانواده محور نینتندو نسل جدیدی از بازیکنان را برای بازی‌های ویدیویی به ارمغان آورد. این دستگاه از سیستم کنترل حساس به حرکت نوآورانه‌ای استفاده می‌کند که در آن بازیکنان باید با تقلید حرکات مورد نظر، کنترل‌های Wii را حرکت دهند. بیش از 56 میلیون Wii تاکنون در جهان به فروش رفته و بازیکنان می‌توانند با استفاده از آن به تجربه همه کاری از اسنوبورد سواری تا مبارزه مسلحانه بپردازند.

حافظه یو.اس.بی (2000):

از راه رسیدن حافظه USB فلاپی دیسک را محکوم به رفتن به زباله دانی تاریخ کرد. شرکت IBM در سال 2000 حافظه DiskOnKey را با هشت مگابایت ظرفیت عرضه کرد که پنج برابر ظرفیت فلاپی دیسک محسوب می‌شد و به‌زودی به سریع‌ترین و راحت‌ترین راه انتقال داده‌ها میان رایانه‌ها و حمل بک آپ (پشتیبان) از اسناد مهم تبدیل شد. حافظه‌های USB پیشرفته می‌توانند گیگابایت‌ها اطلاعات را نگه‌داری کنند و به‌نظر می‌رسد آینده مطمئنی پیش روی آن‌ها باشد.

Sky پلاس (2001):

پیش از عرضه Sky+ کاربران برای ضبط برنامه تلویزیونی مورد علاقه باید در فهرست ضبط پیچیده دستگاه VCR جست‌وجو کرده و سپس در میان نوارهای VHS کاوش زیادی برای یافتن فیلمی که می‌خواهند تماشا کنند انجام می‌دادند. این دستگاه تنفس هوای تازه محسوب شده و با هارد درایو حجیم که به بینندگان امکان می‌داد صدها ساعت برنامه را با فشار یک دگمه ضبط کنند، راه ساده‌ای برای ضبط ویدیوی شخصی بود.

آی.‌پاد اپل (2001):

پخش‌کننده موسیقی دیجیتالی آی‌پاد، دستگاه بلامنازع دهه گذشته است که به هنگام روانه شدن به بازار در ماه اکتبر 2001 عده کمی تصور می‌کردند این دستگاه که می‌تواند تا هزار آهنگ را در هارد درایو ریزش ذخیره کند، بتواند نحوه گوش کردن به موسیقی و خود صنعت موسیقی را متحول کند. هدفون‌های سفید معروف آی‌پاد به زودی در اتوبوس‌ها و قطارها وافر شدند.

آی‌پاد حمل مجموعه کامل آهنگ‌های مورد علاقه را برای کاربران ممکن ساخت و نسل فعلی دستگاه‌های پخش موسیقی و تلفن های همراه را پایه‌ریزی کرد.

 
 

ارسال مطلب به:

Cloob del.icio.us  Digg Socializer  
 

 

 

 رسانه‌های جمعی | رسانه‌های اجتماعی | رسانه‌های دیجیتال | رسانه‌های شخصی | روزنامه‌نگاری | علوم ارتباطات | زندگی رسانه‌ای | تبلیغات | سازمان‌های رسانه‌ای | رویدادها

صفحه اول |
راهنمای روزنامه‌نگاران | راهنمای دانشگاه و آموزش | رسانه‌های اجتماعی | برچسب‌ها | پیوندها | نقشه ‌سایت | تبلیغات | درباره ما | RSS

 
 
صفحه اول
رسانه‌های جمعی
رسانه‌های دیجیتال
رسانه‌های شخصی
رسانه‌های اجتماعی
سازمان‌های رسانه‌ای
رویدادهای رسانه‌ای
زندگی رسانه‌ای
علوم ارتباطات
روزنامه‌نگاری
تبلیغات
 
خبرنامه

با وارد کردن ایمیل و مشترک شدن در خبرنامه، مطالب روزانه ارسال می‌شود

 

 

 

 
info-at-medianews.ir Feed Google Plus Twitter Facebook FriendFeed