پس از آن که تصمیم غرضورزانه شبکه «بی.بی.سی» مبنی بر عدم پخش آگهی سازمانهای خیریه درباره غزه، با مخالفتهای مردمی مواجه شد، یکی دیگر از شبکههای تلویزیونی کشور انگلیس هم سیاستی مشابه بی.بی.سی را اتخاذ کرد.
این در حالی است که مخالفتهای مردم انگلیس نسبت به این حرکت همچنان ادامه دارد و برخی از اعضای کابینه دولت انگلیس نیز مخالفت خود با سیاست اتخاذ شده توسط بی بی سی را اعلام کردهاند.
به گزارش سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، جان ریلی، رییس شبکه خبری اسکای در پاسخ به پرسشی درباره علت پخش نکردن آگهی سازمانهای خیریه برای غزه، این امر را منافی با شعار بیطرفی در این شبکه دانستهاست!
برغم مخالفتهای اقشار مختلف انگلیس با پخش نکردن آگهی سازمانهای خیریه که قرار بود با هدف حمایت از مردم مظلوم غزه انجام شود، مارک تامپسون، مدیر عامل شبکه بی بی سی با حضور در کانال چهار این شبکه، اعلام کرد که مدیران بی بی سی همچنان بر این سیاست تاکید خواهند داشت.
وی در عین حال این نکته را خاطرنشان کرد که بی بی سی تا حد توانش همچنان به طور کامل اتفاقات غزه را پوشش خواهد داد.
روزنامه گاردین با اعلام خبر ملحق شدن اسکای نیوز به بی.بی.سی، سپس به مخالفتهای مردمی نسبت به اتخاذ این سیاست پرداخته و از افرادی چون داگلاس الکساندر(وزیر توسعه بینالمللی انگلیس)، بن براد شاو(وزیر سلامت و محیط زیست انگلیس) و هازل بلیرز (وزیر امور اقلیتهای دولت انگلیس) به عنوان مخالفان این سیاست بی بی سی نام بردهاست.
بر اساس این گزارش شخصیتهای علمی و هنری نیز با تقبیح این حرکت بی بی سی، بر پخش آگهیهای سازمانهای خیریه با هدف حمایت از غزه تاکید کردهاند.
سامانتا مورتن از برندگان جایزه گلدن گلوب و دکتر روان ویلیامز، اسقف کانتبری در زمر دیگر مخالفان بی بی سی هستند.